Vakantiebeursspecial West-Amerika

Over Vakantiebeursspecial West-Amerika

22-daagse camperreis Las Vegas retour  Ontdek de natuurpracht van West-Amerika Vertrek van april 2024 t/m september 2024, overige data op aanvraag

VAKANTIEBEURSSPECIAL WEST-AMERIKAnOnze populairste camperreisn nVerlaten landschappen die doen denken aan de tijd van cowboys en indianen, rode rotsen en adembenemende natuurparken: dát is zuidwest-Amerika. Droom jij van een road trip over eindeloze wegen? Boek dan een camper in het land van groot, groter, grootst bij Travelhome!n nHoewel New York bekend staat als 'the City that never sleeps', kan Las Vegas er ook wat van: in dit pretpark voor volwassenen hebben de deuren van casino's geen sloten nodig, want die sluiten nooit. In deze gokstad kun je 24 uur per dag je geluk beproeven aan de roulettetafels en slotmachines.

 nJouw 22-daagse camperreis start met een vlucht naar Sin City, waar je een nacht midden op The Strip verblijft. Of je veel van je hotelkamer ziet is aan jou: je kunt je tijd ook besteden aan het bezoeken van een show of het wagen van een gokje. Of laat je door Elvis trouwen in een Wedding Chapel! Maak het niet té gek: morgen staat jouw huurcamper klaar bij verhuurder Cruise America en begint jouw 19-daagse camperavontuur.

 nDe route en het tempo? Die bepaal je zelf! De komende dagen rijd jij bijvoorbeeld langs de rode rotsen van Zion National Park, wandel je tussen de 'hoodoos' in Bryce Canyon National Park en bewonder je massief gesteente en levensgrote cactussen in Joshua Tree National Park. De Grand Canyon mag niet ontbreken aan jouw reisroute en ook het cowboylandschap van Monument Valley is de moeite waard. Combineer adembenemende natuurparken met bruisende steden als San Francisco en Los Angeles en bezoek gevangeniseiland Alcatraz en het Hollywood Sign.

 nNa een laatste hotelovernachting in Las Vegas is het tijd om afscheid te nemen van het mooie Zuidwest-Amerika. Na een comfortabele vlucht land jij op je 22e reisdag op Nederlandse bodem met rugzak vol herinneringen.
FOX Rondreizen Verenigde Staten
TenzingTravel - Campers Amerika
FOX Rondreizen Verenigde Staten
Tenzing Travel - Florida