Rondreis Amerika - Texas ' belangrijkste stad Dallas

Aanbevolen rondreizen

€ 2.131
Lone Star Roundup (14 dagen)

Lone Star Roundup (14 dagen)

Deze rondreis voert u langs de belangrijkste hoogtepunten van de ”Lone Star State”, zoals de staat Texas ook wel wordt genoemd; een rondreis met onvergetelijke 'western' ervaringen. U start met 2 nachten middenin het Fort Worth Stockyards...

Deze rondreis voert u langs de belangrijkste hoogtepunten van de ”Lone Star State”, zoals de...

Dallas is veruit de belangrijkste stad in de staat Texas. Immers is Texas na Alaska de grootste staat van Amerika. Deze staat staat ook wel bekend als de 'Lone Star State' en naar schatting wonen er ongeveer 26 miljoen mensen. Er zijn nog veel meer steden in Texas waar je langskomt tijdens je reis in deze staat, maar de belangrijkste stad van Texas waar de meeste rondreizen hun begin- en eindpunt hebben, is toch echt Dallas.

Uiteraard staat Dallas het meest bekend als dé stad waar president Kennedy is omgekomen op 22 november 1963. Het is aan te raden om, als je nog meer te weten wilt komen over deze verschrikkelijke dag in 1963, een bezoekje aan het 'Sixt Floor Museum' te brengen. Alles over de moord is daar te vinden en te bekijken. Daarbij maakt het ook indruk om vervolgens exact dezelfde route te gaan rijden die de limousine van John destijds reed, en op de plek waar hij is neergeschoten een groot zwart kruis op het asfalt te zien staan.

Natuurlijk kent Dallas nog veel meer bezienswaardigheden dan alleen 'het zwarte kruis van Kennedy'. Deze kunt u vinden op de pagina bezienswaardigheden van Dallas.

Travelactive - School