Rondreis Amerika - 'The city of Angels' Los Angeles

Er zijn 149 rondreizen gevonden.

Ook als u een vakantie boekt naar Los Angeles, kunt u een hoop veelzijdigheid verwachten. Denkt u bijvoorbeeld eens aan de beroemde Wall of Fame in Hollywood of aan het strand van Santa Monica. Tijdens een vakantie in Los Angeles zult u dit allemaal in werkelijkheid zien. Ontdek ‘The City of Angels’.

Een bezoek aan deze geweldige stad mag u eigenlijk niet overslaan als u een rondreis gaat maken door Amerika. Wie kent er bijvoorbeeld niet de bekende wijk Beverly Hills met de enorme villa’s die hier staan te prijken. Ga eens rijden langs de beroemde winkelstraat Rodeo Drive en de palmboulevard waar zowat altijd de zon op schijnt. Máár vergeet zeker niet een bezoekje te brengen aan het pretpark Universal Studio’s tijdens uw vakantie in deze stad. Of ga gewoon naar Disneyland! U kunt het hier allemaal doen.

Los Angeles staat natuurlijk ook bekend om haar geschiedenis in de bekende filmindustrie. Dankzij die geschiedenis staat zij voornamelijk bekend om natuurlijk Hollywood, maar zoals eerder gezegd is Beverly Hills ook erg populair, net zoals de Universal Studio’s overigens. Uiteraard kunt u ook lekker shoppen in deze stad. Zij heeft vele winkelstraten of grote shoppingmalls te bieden. Voor ieder wat wils dus! Daarnaast heeft LA diverse massale theaters, concertgebouwen en interesse musea. Maar vergeet vooral ook niet de hoogtepunten Disney World en Sunset Boulevard!

Voor nog meer bezienswaardigheden in Los Angeles kunt u terecht op de daarvoor bestemde pagina.

333Travel - Ontdek Amerika