The Tony Hotel South Beach

€1.247

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Over The Tony Hotel South Beach

Welkom bij The Tony Hotel South Beach, waar luxe samensmelt met de levendige energie van het iconische South Beach in Miami. Vlakbij het verleidelijke witte zand van de diepblauwe oceaan, biedt het hotel u een onvergetelijke ervaring. Ontworpen met glamour en verfijning, biedt The Tony Hotel South Beach een oase van elegantie en comfort, met moderne voorzieningen en zeer vriendelijk en attent personeel, dat alles in het werk zal stellen om aan uw wensen te voldoen. Ontdek de unieke vakantiesfeer van Zuid-Florida in dit heerlijke hotel.

Welkom bij The Tony Hotel South Beach, waar luxe samensmelt met de levendige energie van het iconische South Beach in Miami. Vlakbij het verleidelijke witte zand van de diepblauwe oceaan, biedt het hotel u een onvergetelijke ervaring.

Ontworpen met glamour en verfijning, biedt The Tony Hotel South Beach een oase van elegantie en comfort, met moderne voorzieningen en zeer vriendelijk en attent personeel, dat alles in het werk zal stellen om aan uw wensen te voldoen. Ontdek de unieke vakantiesfeer van Zuid-Florida in dit heerlijke hotel.

Dit hotel ligt aan de oceaan in Miami Beach, op 5 minuten lopen van South Beach. U heeft direct toegang tot het strand aan de Alantische Oceaan.

De knusse en zeer sfeervol ingerichte kamers van The Tony Hotel South Beach zijn voorzien van:
- Twee 2-persoons queensize bedden of een 2 persoons kingsize bed
- Telefoon
- Tv
- Koelkastje
- Kluisje
- Airconditioning
- Koffie- en theezetfaciliteiten
- Badkamer met bad of douche, toilet en föhn
FOX Rondreizen Verenigde Staten
Fox Single rondreizen
Travelactive.nl - Algemeen
Tenzing Travel - Florida