Rosen Inn International

€949

  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Over Rosen Inn International

Welkom bij Hotel Rosen Inn International in het betoverende Orlando, Florida! Gelegen in het hart van de wereldberoemde en levendige International Drive, biedt het Rosen Inn Interational een perfecte combinatie van comfort en gemak voor een onvergetelijke ervaring. Of u nu de magie van de nabijgelegen attractieparken wilt ontdekken, de bruisende sfeer van de internationale restaurants en winkels wilt ervaren, of gewoon wilt ontspannen bij het zwembad van het hotel, bij Rosen Inn International vindt u alles wat u nodig heeft voor een onvergetelijk verblijf. Ontdek de warme gastvrijheid, de moderne voorzieningen en de centrale ligging die het hotel tot de ideale uitvalsbasis maken voor uw Orlando-avontuur. Welkom bij uw thuis weg van huis!

Welkom bij Hotel Rosen Inn International in het betoverende Orlando, Florida! Gelegen in het hart van de wereldberoemde en levendige International Drive, biedt het Rosen Inn Interational een perfecte combinatie van comfort en gemak voor een onvergetelijke ervaring.

Of u nu de magie van de nabijgelegen attractieparken wilt ontdekken, de bruisende sfeer van de internationale restaurants en winkels wilt ervaren, of gewoon wilt ontspannen bij het zwembad van het hotel, bij Rosen Inn International vindt u alles wat u nodig heeft voor een onvergetelijk verblijf.

Ontdek de warme gastvrijheid, de moderne voorzieningen en de centrale ligging die het hotel tot de ideale uitvalsbasis maken voor uw Orlando-avontuur. Welkom bij uw thuis weg van huis!

Aan de levendige International Drive, temidden van vele restaurants en winkels.

- Tijdens de openingsuren gratis shuttleservice naar de parken van Universal.

Travelactive - School
Sawadee
TenzingTravel - Campers Amerika laagste prijs
Fox Single rondreizen