Marseilles Hotel

€839

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Over Marseilles Hotel

Marseilles is een stijlvol Art Deco hotel met persoonlijke service en een perfecte ligging aan Collins Avenue op Miami Beach. Niet voor niets al jaren zeer geliefd bij Nederlandse gasten. Geniet van de zon, schommel in een hangmat of neem een duik in de oceaan. Wilt u er op uit? Dan stapt u zo de Boardwalk op voor een wandeling langs het strand van Miami Beach. Vergeet niet even een plaatje te schieten van de kleurrijke 'Lifeguard Stations'. Iets verderop vindt u Ocean Drive, dé boulevard van South Beach. Ga erop uit en ontdek de vele restaurantjes en het nachtleven van Miami.

Marseilles is een stijlvol Art Deco hotel met persoonlijke service en een perfecte ligging aan Collins Avenue op Miami Beach. Niet voor niets al jaren zeer geliefd bij Nederlandse gasten. Geniet van de zon, schommel in een hangmat of neem een duik in de oceaan.

Wilt u er op uit? Dan stapt u zo de Boardwalk op voor een wandeling langs het strand van Miami Beach. Vergeet niet even een plaatje te schieten van de kleurrijke 'Lifeguard Stations'. Iets verderop vindt u Ocean Drive, dé boulevard van South Beach. Ga erop uit en ontdek de vele restaurantjes en het nachtleven van Miami.

Middenin het bekende Art Deco district, direct aan het strand en ca. 500 m van Ocean Drive en Lincoln Road.

De ruime, moderne met frisse kleuren ingerichte kamers van Marseilles Hotel zijn voorzien van:
- Twee 2-persoons queensize bedden of een 2 persoons kingsize bed
- Telefoon
- Tv
- Koelkastje
- Kluisje
- Airconditioning 
- Koffie- en theezetfaciliteiten
- Badkamer met bad of douche, toilet en föhn
FOX Rondreizen Verenigde Staten
FOX Rondreizen Verenigde Staten
Tenzing Travel - Florida
Tenzing Travel - Amerika