Hotel The Confidante Miami Beach

€957

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Over Hotel The Confidante Miami Beach

In hotel The Confidante Miami Beach, part of Hyatt vindt u de glamour van het verleden in combinatie met alle moderne gemakken en voorzieningen. Gelegen aan de adembenemende kustlijn van Miami Beach, biedt dit iconische hotel al haar gasten een ongeëvenaarde vriendelijke gastvrijheid. Van weelderig aangelegde tropische tuinen, waar u prima kunt afkoelen tot weidse uitzichten op de diepblauwe oceaan. The Confidante Miami Beach, part of Hyatt belichaamt de kleurrijke, levendige en positieve sfeer van Miami, terwijl het een oase van rust is middenin het bruisende en swingende South Beach. Stap binnen en laat u betoveren door een wereld waar luxe en comfort hand in hand gaan en waar elke gast wordt verwelkomd als een zeer gewaardeerde 'confidante', een vertrouweling in een heerlijke avontuur van luxe en ontspanning.

In hotel The Confidante Miami Beach, part of Hyatt vindt u de glamour van het verleden in combinatie met alle moderne gemakken en voorzieningen. Gelegen aan de adembenemende kustlijn van Miami Beach, biedt dit iconische hotel al haar gasten een ongeëvenaarde vriendelijke gastvrijheid. Van weelderig aangelegde tropische tuinen, waar u prima kunt afkoelen tot weidse uitzichten op de diepblauwe oceaan.

The Confidante Miami Beach, part of Hyatt belichaamt de kleurrijke, levendige en positieve sfeer van Miami, terwijl het een oase van rust is middenin het bruisende en swingende South Beach. Stap binnen en laat u betoveren door een wereld waar luxe en comfort hand in hand gaan en waar elke gast wordt verwelkomd als een zeer gewaardeerde 'confidante', een vertrouweling in een heerlijke avontuur van luxe en ontspanning.

Aan de rand van het bekende Art Deco district, direct aan het strand en ca. 3 km van Ocean Drive en Lincoln Road.

De zeer sfeervolle in retrostijl ingerichte kamers van The Confidante Miami Beach, part of Hyatt hotel zijn voorzien van:
- Twee 2-persoons queensize bedden of een 2 persoons kingsize bed
- Telefoon
- Tv
- Koelkastje
- Kluisje
- Airconditioning
- Koffie- en theezetfaciliteiten
- Badkamer met regendouche, toilet, föhn
- Balkon of terras met zitje
Travelactive - School
Tenzing Travel - Amerika
Vakanties.nl
TUI - Ontdek de mooiste steden van Amerika