Hotel Freehand New York

€968

  • perPerson
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Over Hotel Freehand New York

Freehand New York ligt in het Flatiron District van Manhattan en is gehuisvest in het voormalige George Washington Hotel - ooit de thuisbasis van vele legendarische schrijvers, muzikanten en creatievelingen. Het hotel ligt op slechts 900 meter afstand van het Empire State Building! Door de centrale ligging en goede verbinding met het openbaar vervoer kunnen alle bezienswaardigheden en hoogtepunten van het lijstje afgestreept worden tijdens een stedentrip New York. Zoek ontspanning in de bar van het hotel of duik de sportschool in voor een fit begin- of einde van de dag. Het hotel is ingericht door Roman en Williams, alle kamers beschikken over een comfortabele inrichting en exclusieve kunst van Bard College studenten.

Freehand New York ligt in het Flatiron District van Manhattan en is gehuisvest in het voormalige George Washington Hotel - ooit de thuisbasis van vele legendarische schrijvers, muzikanten en creatievelingen. Het hotel ligt op slechts 900 meter afstand van het Empire State Building! Door de centrale ligging en goede verbinding met het openbaar vervoer kunnen alle bezienswaardigheden en hoogtepunten van het lijstje afgestreept worden tijdens een stedentrip New York.

Zoek ontspanning in de bar van het hotel of duik de sportschool in voor een fit begin- of einde van de dag. Het hotel is ingericht door Roman en Williams, alle kamers beschikken over een comfortabele inrichting en exclusieve kunst van Bard College studenten.

- Freehand New York ligt in het Flatiron District van Manhattan.
- Diverse bezienswaardigheden op loopafstand. Bezoek bijvoorbeeld Madison Square Park, op ca. 5 minuten loopafstand van het hotel.
- Flatiron Building bevindt zich op ca. 7 minuten loopafstand van het hotel.
- Het Chrysler Building ligt op ca. 20 minuten loopafstand.

Openbaar vervoer:
- Metrostation 23rd Street bevindt zich op ca. 7 minuten loopafstand van het hotel.

Met het vliegtuig:
- Vanaf Newark Airport reis je in ca. 1 uur en 10 minuten naar hotel Freehand. Houd rekening met 3 verschillende overstappen.
- Vanaf JFK Airport reis je in ca. 1 uur en 5 minuten naar hotel Freehand. Voor deze route stap je minimaal 4 keer over.

- Om dit hotel te reserveren dient minimaal één reiziger per kamer op de dag van vertrek 21 jaar of ouder te zijn.

De kamers van hotel Freehand zijn voorzien van:
- Queen- of kingsize bed
- TV
- Telefoon
- Badkamer met bad of douche, toilet en föhn

Er zijn tevens 3- en 4-persoonskamers te boeken, deze zijn voorzien van stapelbedden.

Extra informatie

Artistiek hotel;In Manhattan;Met fitness;Met familiekamers;Nabij metrostation
Travelactive - School
Fox Single rondreizen
Simi-reizen - Rondreizen Amerika & Canada
Travelhome - Campervakanties