Hotel Broadway Plaza

€871

  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Over Hotel Broadway Plaza

Hotel Broadway Plaza ligt in het hart van Manhattan, één van de vijf boroughs die New York vormen. Manhattan staat bekend om zijn wolkenkrabbers, gele taxi's en natuurlijk het Empire State Building! Vanuit het hotel heb je zelfs zicht op het Empire State Building. Het hotel in Manhattan bevindt zich op de bruisende hoek van 27th Street en Broadway waar vele bezienswaardigheden op loopafstand te vinden zijn. Broadway Plaza biedt een comfortabel verblijf tijdens een stedentrip New York. De moderne kamers met doordachte voorzieningen zorgen voor ontspanning na een onderdompeling in de drukte van de stad New York.

Hotel Broadway Plaza ligt in het hart van Manhattan, één van de vijf boroughs die New York vormen. Manhattan staat bekend om zijn wolkenkrabbers, gele taxi's en natuurlijk het Empire State Building! Vanuit het hotel heb je zelfs zicht op het Empire State Building. Het hotel in Manhattan bevindt zich op de bruisende hoek van 27th Street en Broadway waar vele bezienswaardigheden op loopafstand te vinden zijn.

Broadway Plaza biedt een comfortabel verblijf tijdens een stedentrip New York. De moderne kamers met doordachte voorzieningen zorgen voor ontspanning na een onderdompeling in de drukte van de stad New York.

- Broadway Plaza Hotel ligt op loopafstand van de meest iconische attracties van New York City, beroemde eetgelegenheden, winkelstraten, kunst- en geschiedenismusea en entertainment.
- Empire State Building op ca. 10 minuten loopafstand.

Openbaar vervoer:
- Metrostation 23rd en 28th Street liggen beide op minder dan 5 minuten loopafstand.
- Pennsylvania Station ligt op ca. 10 minuten loopafstand.

Met het vliegtuig naar New York:
- J.F. Kennedy Luchthaven: Reis met het het openbaar vervoer vanaf J.F. Kennedy Luchthaven in iets meer dan 1 uur naar het hotel. Je dient ca. driemaal over te stappen.
- Vanaf Newark Airport reis je met het openbaar vervoer je in iets meer dan 1 uur naar het hotel. Je dient ca. driemaal over te stappen.

- Op de dag van aankomst dient er minimaal één reiziger per kamer ouder dan 21 te zijn.

De comfortabele superior kamers (allen verschillend qua grootte) beschikken over:
- 2-persoonsbed of twee 1-persoonsbedden
- Telefoon
- Televisie
- Minibar
- Kluisje
- Koffie- en theefaciliteiten
- Airconditioning
- Badkamer met bad of douche, toilet en föhn
FOX Rondreizen Verenigde Staten
Simi-reizen - Rondreizen Amerika & Canada
Sawadee
Travelhome - Campervakanties