Holiday Inn Hasbrouck Heights

€700

  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Over Holiday Inn Hasbrouck Heights

Misschien denk je niet als eerste aan een hotel in New Jersey voor een stedentrip New York, maar het is zeker de moeite waard om te overwegen! Bij Hotel Holiday Inn Hasbrouck kun je jezelf terugtrekken van de drukke stad én geniet van de ruimte. Het hotel heeft namelijk een buitenzwembad waar je bij hoge temperaturen een verkoelende duik kunt nemen. De kamers zijn comfortabel en modern ingericht. Met de taxi reis je in ca. 30 minuten van New Jersey naar Manhattan. In de omgeving van het hotel zijn diverse restaurants en openbaar vervoersmogelijkheden te vinden.

Misschien denk je niet als eerste aan een hotel in New Jersey voor een stedentrip New York, maar het is zeker de moeite waard om te overwegen! Bij Hotel Holiday Inn Hasbrouck kun je jezelf terugtrekken van de drukke stad én geniet van de ruimte. Het hotel heeft namelijk een buitenzwembad waar je bij hoge temperaturen een verkoelende duik kunt nemen. De kamers zijn comfortabel en modern ingericht.

Met de taxi reis je in ca. 30 minuten van New Jersey naar Manhattan. In de omgeving van het hotel zijn diverse restaurants en openbaar vervoersmogelijkheden te vinden.

- In Meadowlands, New Jersey.
- Times Square in ca. 1 uur te bereiken met het openbaar vervoer.

Openbaar vervoer:
- Bushalte voor bus 163 op ca. 15 minuten loopafstand van het hotel. Met deze bus heb je een directe verbinding naar Manhattan.

Met het vliegtuig:
- Vanwege de ligging van het hotel is het aan te raden om een vlucht te boeken naar Newark Airport. Vanaf hier heb je ca. 1 uur en 15 minuten reistijd met het openbaar vervoer.
- Vanaf luchthaven JFK is de reistijd met het openbaar vervoer ca. 2 uur.

- Om dit hotel te reserveren dient minimaal één reiziger per kamer op de dag van vertrek 21 jaar of ouder te zijn.

De ruime en nette kamers beschikken over:
- Queen- of kingsize bed
- telefoon
- tv
- minibar
- kluisje
- airconditioning
- badkamer met bad of douche, toilet en föhn

Er zijn ook familiekamers te boeken voor maximaal 4 personen.
Travelactive - School
WorldWideCampers
Travelactive.nl - Algemeen
333Travel - Ontdek Amerika