Holiday Inn Express & Suites South Lake Buana Vista

€539

  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Over Holiday Inn Express & Suites South Lake Buana Vista

Welkom bij het Holiday Inn Express & Suites South Lake Buena Vista, waar comfort en gemak samenkomen temidden van de magie van Orlando, Florida. Of u hier bent voor de betoverende attracties van Walt Disney World®, het bruisende nachtleven of de vele andere pretparken, dit hotel is uw vertrouwde en ideale thuisbasis. Geniet van de ruime en moderne kamers, de vriendelijke service en de prima voorzieningen die uw verblijf onvergetelijk zullen maken. Ontdek de levendige sfeer van South Lake Buena Vista met Holiday Inn Express & Suites als uw comfortabele en gastvrije toevluchtsoord.

Welkom bij het Holiday Inn Express & Suites South Lake Buena Vista, waar comfort en gemak samenkomen temidden van de magie van Orlando, Florida. Of u hier bent voor de betoverende attracties van Walt Disney World®, het bruisende nachtleven of de vele andere pretparken, dit hotel is uw vertrouwde en ideale thuisbasis.

Geniet van de ruime en moderne kamers, de vriendelijke service en de prima voorzieningen die uw verblijf onvergetelijk zullen maken. Ontdek de levendige sfeer van South Lake Buena Vista met Holiday Inn Express & Suites als uw comfortabele en gastvrije toevluchtsoord.

Vlakbij het gezellige Lake Buena Vista, op ca. 9 km van de ingang van Walt Disney World, op ca. 12km van Seaworld en op ca. 19km van Universal Studios.

- Dagelijks ontbijtbuffet inbegrepen

FOX Rondreizen Verenigde Staten
Vakanties.nl
Sawadee
TenzingTravel - Campers Amerika laagste prijs