Holiday Inn Club Vacations Las Vegas - Desert Club Resort

€933

  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Over Holiday Inn Club Vacations Las Vegas - Desert Club Resort

Holiday Inn Club Vacations at Desert Club Resort is een echt familieresort! Waar de wereldberoemde Las Vegas Boulevard om de hoek ligt, richt dit resort zich juist op families met (jonge)kinderen. Het resort beschikt over 5 zwembaden, welke goed zijn voor uren vermaak. In de Gamehal kunnen jong en oud zich lekker uitleven. De sportliefhebbers kunnen zich uitleven in de fitness. De kamers op het Holiday Inn Club Vacations at Desert Club Resort hebben een gezellige, huiselijke inrichting, hierdoor zal je jezelf snel thuis voelen tijdens het verblijf in Las Vegas. De kamers zijn ruim opgezet, ideaal om lekker te ontspannen na een lange dag in het zwembad of in de stad. In de bar en het restaurant kun je terecht voor lekker drankje, snelle hap of een volledige maaltijd.

Holiday Inn Club Vacations at Desert Club Resort is een echt familieresort! Waar de wereldberoemde Las Vegas Boulevard om de hoek ligt, richt dit resort zich juist op families met (jonge)kinderen. Het resort beschikt over 5 zwembaden, welke goed zijn voor uren vermaak. In de Gamehal kunnen jong en oud zich lekker uitleven. De sportliefhebbers kunnen zich uitleven in de fitness.

De kamers op het Holiday Inn Club Vacations at Desert Club Resort hebben een gezellige, huiselijke inrichting, hierdoor zal je jezelf snel thuis voelen tijdens het verblijf in Las Vegas. De kamers zijn ruim opgezet, ideaal om lekker te ontspannen na een lange dag in het zwembad of in de stad. In de bar en het restaurant kun je terecht voor lekker drankje, snelle hap of een volledige maaltijd.

- Centraal gelegen op korte afstand van de Las Vegas Boulevard.
- In ca. 15 minuten wandel je naar de beroemde gondels bij The Venetian.
- De fonteinen van het Bellagio liggen op ca. 20 minuten loopafstand.

Openbaar vervoer:
- Monorail station - Harrah's /The LINQ ligt op ca. 12 minuten loopafstand van het resort.

Met het vliegtuig:
- De luchthaven van Las Vegas ligt op ca. 40 minuten afstand. Reis met een directe busverbinding eenvoudig naar Holiday Inn Club Vacations at Desert Club Resort.

Met de (huur)auto:
- Parkeren kan bij de accommodatie.

- Om deze accommodatie te reserveren dient minimaal één reiziger per kamer op de dag van vertrek 21 jaar of ouder te zijn.

De kamers van Holiday Inn Club Vacations at Desert Club Resort zijn huiselijk ingericht en beschikken over onderstaande faciliteiten:
- 2-persoonsbed en een slaapbank
- Volledig ingerichte kitchenette
- Woonkamer met TV
- Wasmachine en droger
- Airconditioning
- Badkamer met bad en/of douche, toilet en föhn
333Travel - Ontdek Amerika
Sawadee
FOX Rondreizen Verenigde Staten
TUI - Ontdek de mooiste steden van Amerika