Cadillac Hotel & Beach Club

€1.433

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Over Cadillac Hotel & Beach Club

Gelegen aan de betoverende oceaan van Miami Beach, nodigt het Cadillac Hotel & Beach Club, Autograph Collection, gasten uit voor een exclusief verblijf aan de oceaan. Dit weelderige resort is geheel in stijl van het Art Deco tijdperk. Geniet van weidse uitzichten op de azuurblauwe zeen, de luxueuze kamers en een culinaire ervaring van hoogstand niveau. Of u nu komt voor ontspanning aan het privéstrand, verkenning van de bruisende omgeving of een onvergetelijk evenement, het Cadillac Hotel & Beach Club biedt u een ongeëvenaarde ervaring aan de glorieuze kust van Zuid-Florida. Welkom in deze tropische oase waar klassieke charme samenkomt met hedendaagse allure.

Gelegen aan de betoverende oceaan van Miami Beach, nodigt het Cadillac Hotel & Beach Club, Autograph Collection, gasten uit voor een exclusief verblijf aan de oceaan. Dit weelderige resort is geheel in stijl van het Art Deco tijdperk. Geniet van weidse uitzichten op de azuurblauwe zeen, de luxueuze kamers en een culinaire ervaring van hoogstand niveau.

Of u nu komt voor ontspanning aan het privéstrand, verkenning van de bruisende omgeving of een onvergetelijk evenement, het Cadillac Hotel & Beach Club biedt u een ongeëvenaarde ervaring aan de glorieuze kust van Zuid-Florida. Welkom in deze tropische oase waar klassieke charme samenkomt met hedendaagse allure.

Aan de rand van het bekende Art Deco district, direct aan het strand en ca. 3 km van Ocean Drive en Lincoln Road.

De ruime, moderne met veel wit ingerichte kamers van het Cadillac Hotel and Beach Club zijn voorzien van:
- Twee 2-persoons queensize bedden of een 2 persoons kingsize bed
- Telefoon
- Tv
- Koelkastje
- Kluisje
- Airconditioning
- Koffie- en theezetfaciliteiten
- Badkamer met bad of douche, toilet en föhn
- Balkon of terras met zitje
Travelactive - School
TUI - Ontdek de mooiste steden van Amerika
TenzingTravel - Campers Amerika
WorldWideCampers