Appartementen WorldQuest Orlando Resort

€705

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Over Appartementen WorldQuest Orlando Resort

Dit zeer comfortable bijna luxe resort brengt u in Mediterraanse sferen en beschikt over één van de grootste zwembaden van Orlando! Beleef een onvergetelijke vakantie met het hele gezin in het WorldQuest Orlando Resort. U vindt hier o.a. één van de grootste zwembaden van Orlando. Ontspan op een ligbedje in de tuin tussen de wuivende palmbomen terwijl de kinderen genieten in het water met hun favoriete opblaasfiguur. Gelegen in Lake Buena Vista, op slechts korte rijafstand Walt Disney World, is dit de perfecte locatie voor een vakantie in Orlando. Met de gratis shuttle service van het resort rijdt u gratis op en neer naar de diverse amusementsparken van Walt Disney World. Aan het eind van weer een fantastische dag komt u thuis in uw eigen appartement, voorzien van alle gemakken.

Dit zeer comfortable bijna luxe resort brengt u in Mediterraanse sferen en beschikt over één van de grootste zwembaden van Orlando! Beleef een onvergetelijke vakantie met het hele gezin in het WorldQuest Orlando Resort. U vindt hier o.a. één van de grootste zwembaden van Orlando. Ontspan op een ligbedje in de tuin tussen de wuivende palmbomen terwijl de kinderen genieten in het water met hun favoriete opblaasfiguur.

Gelegen in Lake Buena Vista, op slechts korte rijafstand Walt Disney World, is dit de perfecte locatie voor een vakantie in Orlando. Met de gratis shuttle service van het resort rijdt u gratis op en neer naar de diverse amusementsparken van Walt Disney World. Aan het eind van weer een fantastische dag komt u thuis in uw eigen appartement, voorzien van alle gemakken.

In een rustige en groene omgeving op ca. 5 km van Walt Disney World.

- Tijdens de openingsuren gratis shuttleservice naar de parken van Walt Disney World.

FOX Rondreizen Verenigde Staten
TUI - Ontdek de mooiste steden van Amerika
Vakanties.nl
Fox Single rondreizen