23-daagse camperreis non-stop naar Las Vegas

Over 23-daagse camperreis non-stop naar Las Vegas

23-daagse camperreis Las Vegas retour Met KLM non-stop vlucht naar Las Vegas Vertrek juni t/m september 2020.

Met een directe vlucht vlieg jij van Amsterdam naar Las Vegas. Zodra het vliegtuig het laatste gedeelte van de landing inzet naar het vliegveld zie je vanuit het raampje de wereldberoemde Strip al liggen. Het is maar een klein stukje rijden van het vliegveld naar de Strip, dus je hoeft niet lang te wachten tot je je kunt onderdompelen in alle gekheid van deze stad. In de avond geniet je van een maaltijd in een van de vele restaurants, kun je een show bezoeken of bezoek een aantal unieke themahotels. De volgende dag vertrek je om jouw camper op te halen bij de verhuurder Cruise America. De komende 20 dagen beschik jij over een comfortabele camper die van alle gemakken voorzien is.

Welke route je rijdt, is geheel aan jou. Enkel de ophaal- en inleverplaats én de data van de camper staan vast. Jouw bezoek aan West-Amerika is niet compleet zonder een bezoek aan de verschillende prachtige nationale parken. Wandel in Zion National Park de Observation Point trail, bekijk de geisers in Yellowstone National Park en geniet van de prachtige uitzichten in onder andere Grand Canyon National Park. Ook Grand Teton National Park en Bryce Canyon National Park zijn parken die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken tijdens jouw reis. nNa 20 dagen is het tijd om je camper weer in te leveren in Las Vegas. Jouw camperreis zit er alweer op. Je overnacht nog een laatste nacht in een hotel op de Strip van Las Vegas om nog even ultiem te genieten. Met veel mooie herinneringen en ervaringen stap jij de volgende dag weer in het vliegtuig terug naar Amsterdam.

Wil jij inspiratie opdoen voor jouw ideale route? Lees dan eens het reisverslag van reisexpert Maarten. Hij reisde in 2017 naar West-Amerika.
Kras - Zomervakantie
SNP Natuurreizen - Verenigde Staten
Simi-reizen - Rondreizen Amerika & Canada
333Travel - Ontdek Amerika